| Homepage | mail Webmaster | Site map | Download | Româna
UCM Resita

Compania UCM Reșița și-a restrâns pierderile cu 18%

Pierderile în primele nouă luni ale acestui an s-au redus cu 18%, de la 67 de milioane de lei la 54,9 milioane de lei, în timp ce cifra de afaceri a companiei a crescut cu 23%, de la 78,6 milioane lei la 96,8 milioane lei.

citeste mai departe...Locul I pentru UCM Reșița la concursul "Eco-Eficiență"

În perioada august 2010 - iulie 2011, colegii noștri Ciprian MIHOC, Alin GÂLCU și Andrei CURUI au reprezentat UCM Reșița prin participarea la cursurile de formare auditori de mediu...

citeste mai departe...UCM Reșița luminează tărâmul african kenyan

În premieră în Africa, specialiștii UCM Reșița au pus în funcțiune la Hidrocentrala Tana din Kenya regulatorul automat digital de viteză cu grup de pompare și acumulator cu azot de înaltă presiune.

citeste mai departe...UCM Reșița execută componente pentru turbinele hidrocentralelor de pe Oltul inferior

Hidroelectrica și consortiul german compus din firmele Voith Hydro și Andritz VA Tech Hydro au inaugurat în anul 2006 procesul de modernizare a hidroagregatelor de pe Oltul inferior, execuția componentelor de turbine revenind companiei UCM Reșița.

citeste mai departe...UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING, prezențele românești ale târgului HYDRO 2010 de la Lisabona

UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING au participat în perioada 27-29 septembrie, în calitate de expozanți, la târgul HYDRO 2010 organizat la Lisabona - Portugalia, fiind singurele prezențe românești la acest eveniment.

citeste mai departe...UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING omagiate la Piatra Neamț cu ocazia a "50 de ani de energie Bicaz - Hidrocentrala DIMITRIE LEONIDA Stejaru"

Hidroelectrica S.A. București și Sucursala Hidrocentrale "Bistrița" Piatra Neamț au organizat recent o serie de manifestări în contextul sărbătoririi a 50 de ani de la punerea în funcțiune a Sistemului Hidroenergetic Bicaz - Stejaru...

citeste mai departe...UCM Reșița înregistrează un nou success pe piața asiatică

După o serie de realizări de succes în domeniul hidroenergetic pe continentul Asiei, UCM Reșița a revenit de această dată în Thailanda, unde alaturi de compania HYDRO ENGINEERING, a câștigat licitația pentru reabilitarea hidrocentralei Kang Krachan, în consortiu cu Hydroengineering Thailanda.

citeste mai departe...


latest news


UCM Resita and HYDRO ENGINEERING Present at the Trade Fair HYDRO 2010 in Lisbon

UCM Resita and HYDRO ENGINEERING attended as exhibitor to the ...

UCM Resita and HYDRO ENGINEERING were presented respects at Piatra Neamt on the occasion of "50 years of energy Bicaz - DIMITRIE LEONIDA Stejaru Hydro Power Plant"

Hidroelectrica S.A. Bucuresti and its branch Hidrocentrale "Bistrita" Piatra Neamt organized recently ...

UCM Resita registers a new success on Asian market

After several successful achievements in hydro power field on Asian continent,
UCM Resita at FOREN 2010

The 10th Regional Forum of Energy - FOREN 2010, reference engineering and ...

UCM Resita present at FOREN 2010

During 13 - 17 of June 2010, in Neptun - Olimp Spa, ...


Masini unelte