| Prima pagină | mail Webmaster | Hartă site | Stocuri | EnglishContact
UCM Resita

Reprezentare U.C.M. Reşiţa la Budapesta


U.C.M. Reşiţa a participat în perioada 16-19 mai în calitate de expozant la echipa de handbal Târgul Internaţional "Industria 2006", care s-a desfăşurat în cadrul complexului expoziţional HUNGEXPO de la Budapesta (Ungaria). Târgul a făcut parte din "Programul de participare a României la târguri şi expoziţii internaţionale în anul 2006, cu finanţare de la bugetul de stat". România s-a aflat la a 10-a participare la acest târg cu caracter tehnic general, pavilionul naţional fiind organizat pe o suprafaţă de 154 mp.

Societatea noastră a fost una din cele 16 firme româneşti acceptate pentru a expune în cadrul pavilionului naţional, aceasta fiind prima participare a noastră la un târg internaţional cu finanţare de la bugetul de stat, fiind şi prima participare la o manifestare expoziţională în Ungaria. U.C.M. Reşiţa a fost reprezentată de o delegaţie formată din două persoane: Jurcă Cecilia - Referent vânzări şi Dalea Cezar - Responsabil marketing.

Participarea companiei noastre la acest târg a avut ca obiective principale promovarea produselor noastre pe piaţa Ungariei şi stabilirea de noi contacte pe această piaţă. Pe parcursul celor patru zile ale manifestării au fost stabilite contacte în vederea unei colaborări viitoare cu firme străine (majoritatea din Ungaria) interesate de oferta societăţii noastre, în principal în domeniul maşinilor electrice.

Autorităţile române au acordat o atenţie deosebită participării firmelor din ţara noastră la târgul "Industria 2006", pavilionul naţional fiind vizitat printre alţii de Vicepremierul României d-nul George Copos şi de Ambasadorul României în Ungaria d-na Ireny Comaroschi.

echipa de handbal

În paralel cu târgul "Industria 2006" s-au desfăşurat alte două manifestări expoziţionale: CHEMEXPO şi SECUREX, în total fiind prezente 734 firme din 29 de ţări. Numărul vizitatorilor pe parcursul celor patru zile ale manifestărilor s-a apropiat de 19.000.

Font normal Font mărit Print version ---------------------


ultimilr stiri


nou Compania UCM Reșița și-a restrâns pierderile cu 18%

Compania UCM Reșița, specializată în producția de motoare și turbine, ...

nou Locul I pentru UCM Reșița la concursul „Eco-Eficiență“

În perioada august 2010 - iulie 2011, colegii noștri Ciprian ...

nou UCM Reșița luminează tărâmul african kenyan

În premieră în Africa, specialiștii UCM Reșița au pus ...

nou UCM Reșița execută componente pentru turbinele hidrocentralelor de pe Oltul inferior

Hidroelectrica și consortiul german compus din firmele Voith Hydro și ...

nou UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING, prezențele românești ale târgului HYDRO 2010 de la Lisabona

UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING au participat în ...


Masini unelte