| Prima pagină | mail Webmaster | Hartă site | Stocuri | EnglishContact
UCM Resita

UCM Reșița a scăpat victoria printre degete


CHALLENGE CUP Bănățenii au încheiat la egalitate prima manșă a finalei cu Drammen, scor 26-26, și pornește cu șansa a doua în returul din Norvegia

Aihan Omer iubește stilul nordic și are antidotul împotriva acestuia! A demonstrat-o anul trecut, la dubla HCM Constanța - Skjern (Danermarca), dar și ieri.

Antrenorul formației UCM Reșița le-a pregătit norvegienilor o apărare sufocantă, care a dat roade, vedetele Solberg și Hagen fiind ținute la distanță de poartă printr-un marcaj la sânge. Dar, conform proverbului "ce au luat pe mere au dat pe pere" bănățenii au irosit pe atac multe mingi câștigate în defensivă. Butulija și Tucanu nu au prins cea mai bună zi, iar ratările din situație unu la unu au fost din abundență. UCM Reșița a fost în majoritatea timpului la timona jocului, conducând și la patru goluri diferență (scor 12-8, min. 24). Drammen a revenit însă de fiecare dată, preluând chiar și avantajul în actul secund (19-18, min. 44). Purtată pe val de un public fenomenal, Reșița nu a cedat, intrând în ultimele două minute cu un avantaj de trei goluri, scor 26-23. Victoria ordonată de Omer părea ca și realizată, însă o eliminare stupidă a lui Cuciula a răsturnat situația. Nordicii au egalat cu zece secunde înainte de final, scor 26-26, rezultat care avea să se consemneze și după ultimă sirenă.

Drammen pornește așadar cu prima șansă în returul din Norvegia, dar Aihan Omer a anunțat că Reșița nu se predă. "Nimic nu este imposibil", a susținut "Turcul".

Marinescu: "Reșița, la înălțime"

Aflat la meciul de ieri, de la Turnu-Severin, secretarul general al FRH, Mihai Marinescu, a declarat ca prezența bănățenilor în finala unei cupe europene este meritorie. "Este perfect că au ajuns până aici, dar trebuie să se gândească la trofeu. Șansele sunt egale, dar contează cum vor răspunde pe teren cei 7-8 jucători de bază ai Reșiței. Dacă UCM Reșița avea câte doi de aceeași valoare pe fiecare post, atunci era favorită. Oricum, din punct de vedere organizatoric, Reșița a fost la mare înălțime", a spus Marinescu.

Sursa: PROSPORT

Font normal Font mărit Print version ---------------------


ultimilr stiri


nou Compania UCM Reșița și-a restrâns pierderile cu 18%

Compania UCM Reșița, specializată în producția de motoare și turbine, ...

nou Locul I pentru UCM Reșița la concursul „Eco-Eficiență“

În perioada august 2010 - iulie 2011, colegii noștri Ciprian ...

nou UCM Reșița luminează tărâmul african kenyan

În premieră în Africa, specialiștii UCM Reșița au pus ...

nou UCM Reșița execută componente pentru turbinele hidrocentralelor de pe Oltul inferior

Hidroelectrica și consortiul german compus din firmele Voith Hydro și ...

nou UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING, prezențele românești ale târgului HYDRO 2010 de la Lisabona

UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING au participat în ...


Masini unelte