| Prima pagină | mail Webmaster | Hartă site | Stocuri | EnglishContact
UCM Resita

UCM Reșița pe piața energetică din Kenya


Centrala Hidroelectrică de la Tana din Kenya, va fi echipată cu patru turbine verticale Francis, având o capacitate totală de aproximativ 25 MW.

Compania UCM Reșița derulează în această perioadă un contract cu FARAB Intl. Teheran, privind furnizarea echipamentelor hidro pentru noua centrală hidroelectrică Tana, pentru KenGen (Kenya Electricity Generating Company Ltd.), situată la 80 de km de capitala kenyană Nairobi.

Noua hidrocentrală va fi echipată cu patru turbine verticale Francis, compusă din turbine, regulatoare, generatoare, sisteme de excitație, vane fluture cu auxiliare și accesorii pentru secțiunile Maragua și Merila, capacitatea totala fiind estimată de specialiști la aproximativ 25 MW.

UCM Reșița a asigurat încercările pe model, ingineria constructivă și tehnologică, construcția echipamentelor pentru hidro-agregatele celor doua secțiuni ale hidrocentralei TANNA.

Proiectarea a fost realizată de Hydro Engineering, companie UCM group. Încercările pe model au fost realizate la TURBOINSTITUT Ljubljana.

Specialiștii UCM Reșița vor asigura asistența tehnică la montaj și vor realiza probele de punere în funcțiune a hidrocentralei Tana.

Livrările echipamentului hidroenergetic au început în luna decembrie 2008 cu piesele înglobate (coturi de aspirație, camere spirale), ultima livrare fiind estimată pentru finalul anului 2009.

Până în prezent, la noua hidrocentrală Tana au fost montate piesele înglobate iar din luna septembrie a început montarea turbinelor de la secțiunea Maragua, sub supravegherea reprezentantului UCM Reșița, Tiberiu Ișfan.

Font normal Font mărit Print version ---------------------


ultimilr stiri


nou Compania UCM Reșița și-a restrâns pierderile cu 18%

Compania UCM Reșița, specializată în producția de motoare și turbine, ...

nou Locul I pentru UCM Reșița la concursul „Eco-Eficiență“

În perioada august 2010 - iulie 2011, colegii noștri Ciprian ...

nou UCM Reșița luminează tărâmul african kenyan

În premieră în Africa, specialiștii UCM Reșița au pus ...

nou UCM Reșița execută componente pentru turbinele hidrocentralelor de pe Oltul inferior

Hidroelectrica și consortiul german compus din firmele Voith Hydro și ...

nou UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING, prezențele românești ale târgului HYDRO 2010 de la Lisabona

UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING au participat în ...


Masini unelte