| Prima pagină | mail Webmaster | Hartă site | Stocuri | EnglishContact
UCM Resita

Centru de Supraveghere şi Diagnoză a Centralelor Hidroelectrice


Din acest an în compania noastra va functiona Centrul de Supraveghere si Diagnoza a Centralelor Hidroelectrice. Acest Centru presupune strângerea într-un singur loc a tuturor informatiilor tehnice referitoare la parametrii de functionare a centralelor hidroelectrice. Astfel, pe lânga monitorizare, se poate asigura gasirea în cel mai scurt timp a unor solutii tehnice care sa normalizeze functionarea centralei, în cazul aparitiei unor anomalii.

Compania noastra a livrat si pus în functiune hidroagregate si sistemele de automatizare aferente, inclusiv programele necesare functionarii unui astfel de sistem, pentru CHE Poiana Teiului, CHE Subcetate si CHE Slatina (grupul 1). Tinând cont de avantajele pe care le ofera, cererea de echipamente electrice de automatizare si achizitii date este în continua crestere. Doar pentru anul în curs, U.C.M. Resita are comenzi pentru echipamente de acest gen în valoare de aproximativ 250 000 de euro.

Pentru a putea asigura beneficiarilor rezultate optime în exploatarea hidroagregatelor si a echipamentelor electrice de automatizare, control si achizitii date integrate, acestea vor fi proiectate si executate de compania noastra. În acest scop a fost înfiintata, în cadrul Directiei Tehnice, Sectia de Proiectare si Executie Regulatoare si Echipamente Electrice. Rolul specialistilor din aceasta sectie este de a proiecta si executa echipamentele de automatizare si achizitii date. Tot ei vor proiecta si vor realiza programele necesare functionarii Centrului de Supraveghere si Diagnoza a Centralelor Hidroelectrice. Pentru a li se asigura o pregatire de cel mai înalt nivel în domeniul echipamentelor electrice, membrii sectiei vor participa începând cu luna aprilie a anului curent la cursuri organizate în colaborare cu Schneider Electric . Aceste cursuri vor aborda teme referitoare la cunoasterea si executia echipamentelor, programare, dar si notiuni de management. Cursantii vor avea astfel posibilitatea de a-si însusi nu doar cunostinte tehnice, ci si metode si strategii de vânzari.

Proiectarea si executarea de catre U.C.M. Resita a echipamentelor electrice, care vor putea fi livrate odata cu hidroagregatul ca parte a acestuia, precum si înfiintarea Centrului de Supraveghere si Diagnoza a Centralelor Hidroelectrice, dau companiei noastre posibilitatea de a oferi beneficiarilor produse si servicii de cea mai înalta tehnologie în domeniul hidro.

Font normal Font mărit Print version ---------------------


ultimilr stiri


nou Compania UCM Reșița și-a restrâns pierderile cu 18%

Compania UCM Reșița, specializată în producția de motoare și turbine, ...

nou Locul I pentru UCM Reșița la concursul „Eco-Eficiență“

În perioada august 2010 - iulie 2011, colegii noștri Ciprian ...

nou UCM Reșița luminează tărâmul african kenyan

În premieră în Africa, specialiștii UCM Reșița au pus ...

nou UCM Reșița execută componente pentru turbinele hidrocentralelor de pe Oltul inferior

Hidroelectrica și consortiul german compus din firmele Voith Hydro și ...

nou UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING, prezențele românești ale târgului HYDRO 2010 de la Lisabona

UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING au participat în ...


Masini unelte