| Prima pagină | mail Webmaster | Hartă site | Stocuri | EnglishContact
UCM Resita

UCM Reșița înregistrează un nou success pe piața asiatică


După o serie de realizări de succes în domeniul hidroenergetic pe continentul Asiei, UCM Reșița a revenit de această dată în Thailanda, unde alaturi de compania HYDRO ENGINEERING, a câștigat licitația pentru reabilitarea hidrocentralei Kang Krachan, în consortiu cu Hydroengineering Thailanda.

Hidrocentrala Kang Krachan a fost echipată cu un agregat vertical de tip Kaplan, produs de FUJI ELECTRIC Co. Ltd, format din turbină hidraulică, cu putere de 17000 KW, la 250rpm, generator vertical sincron, trifazat, factor de putere 0.9 la 250 rpm și vana fluture de intrare cu diametrul de 3300 mm.

UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING au avut sarcina de a asigura reabilitarea turbinei, a generatorului, a vanei fluture de intrare și a vanei de irigație și a sistemului de automatizare și control, ultimul reprezentând un sistem complet nou, de tipul SCADA. În cazul generatorului, sistemul de excitație a fost înlocuit cu un sistem static nou din furnitură ACTEL.

Lucrările de reabilitare la centrala hidroelectrică Kang Krachan au început în toamna anului 2008 și au fost finalizate în mai 2010, grupul debitând primii kilowați în rețea încă din februarie 2010.

Specialiștii UCM Reșița, alaturi de cei ai HYDRO ENGINEERING care au participat la execuția lucrărilor din șantier, la supervizarea lucrărilor de reabilitare, la probe și la punerea în funcțiune, au dat dovadă de înalt profesoinalism, impresionând beneficiarul prin cunoștințele tehnice și experiența dobândită în domeniu.

Font normal Font mărit Print version ---------------------


ultimilr stiri


nou Compania UCM Reșița și-a restrâns pierderile cu 18%

Compania UCM Reșița, specializată în producția de motoare și turbine, ...

nou Locul I pentru UCM Reșița la concursul „Eco-Eficiență“

În perioada august 2010 - iulie 2011, colegii noștri Ciprian ...

nou UCM Reșița luminează tărâmul african kenyan

În premieră în Africa, specialiștii UCM Reșița au pus ...

nou UCM Reșița execută componente pentru turbinele hidrocentralelor de pe Oltul inferior

Hidroelectrica și consortiul german compus din firmele Voith Hydro și ...

nou UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING, prezențele românești ale târgului HYDRO 2010 de la Lisabona

UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING au participat în ...


Masini unelte