| Prima pagină | mail Webmaster | Hartă site | Stocuri | EnglishContact
UCM Resita

Reconfirmarea certificărilor deținute de U.C.M. Reșița


În cursul lunii septembrie 2004 reprezentanții organismelor de certificare a Sistemului de Management al Calității, LLOYD`S REGISTER QUALITY ASSURANCE și SIMTEX-OC au efectuat primul audit de supraveghere, conform contractelor, la U.C.M. Reșița, cu o durată de 2, respectiv 3 zile. În aceeași lună beneficiarul CHE Cernavodă Unitatea nr. 2 a efectuat auditul planificat, anual, care are ca scop, verificarea respectării sistemului de asigurare a calității în domeniul nuclear, condiție obligatorie pentru continuarea colaborării dintre cele două societăți. De comun acord, s-au stabilit măsurile corective pentru neconformitățile minore depistate, care urmează a fi implementate în companie. Cu această ocazie, U.C.M. Reșița a obținut reconfirmarea certificărilor deținute, în conformitate cu referențialul SR EN ISO 9001:2001.

Certificat SIMTEX      Certificat Lloyd's

Un alt audit, privind sistemului de management al calității implementat, a fost efectuat la începutul acestei luni de către un potențial client, ALSTOM Power Hydro Turbine. Acest audit a avut ca scop studierea posibilităților de colaborare dintre societatea noastră și ALSTOM Power Hydro Turbine. În cadrul ședinței de încheiere a auditului, reprezentanții acestei companii au concluzionat că U.C.M. Reșița va fi inclusă pe lista de furnizori a societății pe care o reprezintă.

UCM Reșița are implementat un Sistem de Management al Calității în conformitate cu SR EN ISO 9001:2001, certificat de organismele de certificare SIMTEX-OC BUCUREȘTI și LLOYD'S REGISTER QUALITY ASSURANCE, iar sistemul de asigurarea calității în domeniul nuclear este în conformitate cu CAN 3 - Z29.3. - 85.

La începutul lunii octombrie a avut loc în UCM REȘIȚA auditul efectuat de organismul LLOYD'S REGISTER OF SHIPPING, ce a vizat obținerea prelungirii termenului de valabilitate pentru certificatele de prestigiu deținute de companie:

În urma auditului a fost obținută prelungirea termenului de valabilitate pentru certificatele deținute.

Font normal Font mărit Print version ---------------------


ultimilr stiri


nou Compania UCM Reșița și-a restrâns pierderile cu 18%

Compania UCM Reșița, specializată în producția de motoare și turbine, ...

nou Locul I pentru UCM Reșița la concursul „Eco-Eficiență“

În perioada august 2010 - iulie 2011, colegii noștri Ciprian ...

nou UCM Reșița luminează tărâmul african kenyan

În premieră în Africa, specialiștii UCM Reșița au pus ...

nou UCM Reșița execută componente pentru turbinele hidrocentralelor de pe Oltul inferior

Hidroelectrica și consortiul german compus din firmele Voith Hydro și ...

nou UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING, prezențele românești ale târgului HYDRO 2010 de la Lisabona

UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING au participat în ...


Masini unelte