| Prima pagină | mail Webmaster | Hartă site | Stocuri | EnglishContact
UCM Resita

Autorizat ISCIR


Pentru clienţii care solicită dovada autorizării ISCIR în cazul colaborării cu Laboratorul de Control Nedestructiv din cadrul Departamentului CTC, aducem la cunoştinţă că autorizaţia există deja din luna iulie. A fost o acţiune laborioasă, temeinic împlinită în toate fazele ei, începând cu reautorizarea şi extinderea autorizării pentru şase operatori ( în mai a.c.), continuând cu întocmirea unui manual propriu al calităţii şi cu revizuirea tuturor procedurilor şi sfârşind cu autorizarea tehnică a laboratorului, în urma auditului din iulie.

Aşadar, laboratorul este autorizat ISCIR în prezent pentru: examinări cu lichide penetrante, examinări cu pulberi magnetice, examinări cu radiaţii penetrante (? şi x), examinări cu ultrasunete (măsurători de grosimi, de suduri, pentru piese turnate, laminate, forjate şi ţevi).

Audit de supraveghere

În scopul menţinerii acreditării RENAR, Laboratorul Fizico-Chimic este auditat anual, până în 2007, când certificatul de acreditare va trebui înnoit. În 30-31 august a.c., o echipă RENAR a auditat laboratorul, verificând îndeplinirea cerinţelor de sistem şi a celor tehnice, în baza referenţialului SR EN ISO/ CEI 17025: 2001. Nu numai că n-a fost semnalată nici o neconformitate, dar a fost apreciată încă o dată în mod deosebit competenţa tehnică a personalului. Aşadar, încredere deplină în rezultatele Laboratorului Fizico-Chimic, care îşi menţine acreditarea la cel mai înalt nivel!

Font normal Font mărit Print version ---------------------


ultimilr stiri


nou Compania UCM Reșița și-a restrâns pierderile cu 18%

Compania UCM Reșița, specializată în producția de motoare și turbine, ...

nou Locul I pentru UCM Reșița la concursul „Eco-Eficiență“

În perioada august 2010 - iulie 2011, colegii noștri Ciprian ...

nou UCM Reșița luminează tărâmul african kenyan

În premieră în Africa, specialiștii UCM Reșița au pus ...

nou UCM Reșița execută componente pentru turbinele hidrocentralelor de pe Oltul inferior

Hidroelectrica și consortiul german compus din firmele Voith Hydro și ...

nou UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING, prezențele românești ale târgului HYDRO 2010 de la Lisabona

UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING au participat în ...


Masini unelte