| Prima pagină | mail Webmaster | Hartă site | Stocuri | EnglishContact
UCM Resita

2008 - anul No.1


Pentru Președintele UCM group - Adrian CHEBUȚIU și echipa managerială UCM group, 2008 a fost anul confirmării celebrului dicton „Yes, we can“.

„Am avut un an 2008 pe care îl putem socoti cel mai bun de la momentul privatizării UCM Reșița, încheiat cu un profit operațional mai mare de 8 milioane euro. Desigur după operațiuni intervin o serie de costuri financiare extrem de importante, iar câteodată această sumă este consumată practic de costul financiar al rambursării datoriilor la stat (datorii istorice) care este enorm“ - precizează CHEBUȚIU.

2008 reprezintă în esență, atât răsplata eforturilor tuturor celor 3800 de oameni angrenați în activitățile UCM group în cei 4 ani de zile, cât și confirmarea echipei manageriale, cea care și-a angajat răspunderea și priceperea de a transforma o companie greoaie într-una dinamică, performantă.

Adrian CHEBUȚIU rememorează: „dacă la început am văzut oameni care priveau fără orizont, fără posibilitatea de a-și desena ziua de mâine, astăzi prin cultivarea ideii și logo-ului No.1, angajații UCM group au devenit mândri atunci când se raportează la organizația din care fac parte. Să nu uităm nici o clipă că UCM Reșița este astăzi în mod evident compania fanion a industriei grele românești, o companie stabilă care are de lucru, o companie de oameni pricepuți care și-au redescoperit meșteșugul, ale căror mâini realizează adevărate minuni, rezultatele fiind oglindite în performanțele și productivitatea muncii“.

Din rezultatele bune scontate pentru viitor, se dorește ca următorul pas să semnifice investirea în utilaje noi și creșterea performanței mijloacelor de producție.

Font normal Font mărit Print version ---------------------


ultimilr stiri


nou Compania UCM Reșița și-a restrâns pierderile cu 18%

Compania UCM Reșița, specializată în producția de motoare și turbine, ...

nou Locul I pentru UCM Reșița la concursul „Eco-Eficiență“

În perioada august 2010 - iulie 2011, colegii noștri Ciprian ...

nou UCM Reșița luminează tărâmul african kenyan

În premieră în Africa, specialiștii UCM Reșița au pus ...

nou UCM Reșița execută componente pentru turbinele hidrocentralelor de pe Oltul inferior

Hidroelectrica și consortiul german compus din firmele Voith Hydro și ...

nou UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING, prezențele românești ale târgului HYDRO 2010 de la Lisabona

UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING au participat în ...


Masini unelte