| Prima pagină | mail Webmaster | Hartă site | Stocuri | EnglishContact
UCM Resita

"Un nou început" ROBUS Reșița S.A. - cu pași repezi spre piața externă


La sfârșitul lunii ianuarie, Fabrica de autobuze ROBUS de pe platforma Mociur, a fost gazda unei întâlniri între potențiali parteneri de afaceri ai societății reșițene, specialiști ROBUS, presă și reprezentanți ai administrației, reuniune ce a avut ca temă "Parteneriatul Internațional de Afaceri" ROBUS 2007.

Oferta Robus

Acțiunea, la care au luat parte, pe lângă parteneri de pe piața internă, reprezentanți ai firmelor partenere din Federația Rusă, Serbia, Slovenia și Ungaria s-a dorit a fi "Un nou început", în ideea cuceriri de noi piețe pentru compania ROBUS, Grupul U.C.M. Reșița fiind acționar majoritar cu 99 la sută. Cu un target de 200 de autobuze fixat pentru 2007, fabrica de autobuze mizează în afara pieței interne și pe cele externe ale căror reprezentanți au fost prezenți la eveniment. Deși are mai puțin de un an de existență, fabrica a reușit omologarea tuturor tipurilor de autobuze pe care le va produce, ne-a declarat Aurelian DRIGA - Director General al societății.

Fabrica creată și dezvoltată în prima ei fază în parteneriat cu Russkie Avtobusy din Federația Rusă, ROBUS repornește pe propriile ei picioare, oferind în acest moment 4 tipuri de autobuze. "Raportul preț - calitate este cel care va face diferența pe piață în cazul produselor ROBUS", ne-a asigurat Adrian CHEBUȚIU, președintele Grupului U.C.M. Reșița. Cu fabrica mamă rusească s-a rămas într-un parteneriat special, Russkie Avtobusy desemnând la Reșița doi reprezentanți per­manenți: unul pe probleme de vânzări, iar altul consultant tehnic. "În următorii ani la ROBUS vom avea aici un adevărat centru de competență, special pentru afaceri europene, iar până în 2008 vom introduce sistemul de motorizare Euro IV, dorind pe viitor un parteneriat real cu societatea rusească, fie și pentru că suntem prima țară din afara Federației Ruse cu care colaborează" - a concluzionat Adrian CHEBUȚIU.

Font normal Font mărit Print version ---------------------


ultimilr stiri


nou Compania UCM Reșița și-a restrâns pierderile cu 18%

Compania UCM Reșița, specializată în producția de motoare și turbine, ...

nou Locul I pentru UCM Reșița la concursul „Eco-Eficiență“

În perioada august 2010 - iulie 2011, colegii noștri Ciprian ...

nou UCM Reșița luminează tărâmul african kenyan

În premieră în Africa, specialiștii UCM Reșița au pus ...

nou UCM Reșița execută componente pentru turbinele hidrocentralelor de pe Oltul inferior

Hidroelectrica și consortiul german compus din firmele Voith Hydro și ...

nou UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING, prezențele românești ale târgului HYDRO 2010 de la Lisabona

UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING au participat în ...


Masini unelte