Tipărește

afaceri UCM Reșița prezentă la FOREN 2010


În perioada 13 - 17 iunie 2010, în statiunea Neptun - Olimp, se va desfășura cel de-al 10-lea Forum Regional al Energiei - FOREN 2010, manifestare tehnică și știintifică de referință pentru specialistii din domeniul energiei din țară și din Europa. Tematica ediției din acest an a forumului este: "Energia și problemele majore regionale. Dialog și cooperare".

Formul Regional al Energiei, organizat sub egida Consiliului Mondial al Energiei (CME) din doi în doi ani, este recunoscut ca fiind cel mai important eveniment multi-energetic din Europa Centrală și de Est, atrăgând, de obicei, mai mult de 1.000 de participanți.

Delegația UCM group, participantă la acest eveniment, propune ca teme de discuție, în cadrul mesei rotunde organizată cu această ocazie, două lucrări:

  • "Microhidroagregate cu eficiență energetică ridicată, costuri de investiții reduse și exploatare optimală" - lucrare comună HYDRO ENGINEERING și UCM ENERGY.
  • "Noi soluții și tehnologii în dezvoltarea hidroagregatelor echipate cu turbine Francis de putere medie" - lucrare UCM Reșița.
09 06 2010
trimite unui prieten