Tipărește

afaceri UCM Reșița la FOREN 2010


Cel de-al 10-lea Forum Regional al Energiei - FOREN 2010, manifestare tehnică și știintifică de referință pentru specialistii din domeniul energiei din țară și din Europa, s-a desfășurat recent în statiunea Neptun - Olimp.

Formul Regional al Energiei, organizat sub egida Consiliului Mondial al Energiei (CME) din doi în doi ani, este recunoscut ca fiind cel mai important eveniment multi-energetic din Europa Centrală și de Est, atrăgând și la această ediție aproximativ 1.000 de participanți.

Tematica ediției din acest an a forumului a reprezentat-o „Energia și problemele majore regionale. Dialog și cooperare“.

Delegația UCM group, participantă la acest eveniment, a propus ca teme de discuție, în cadrul mesei rotunde organizată cu această ocazie, două lucrări:

  • „Microhidroagregate cu eficiență energetică ridicată, costuri de investiții reduse și exploatare optimală“ - lucrare comună HYDRO ENGINEERING și UCM ENERGY.
  • „Noi soluții și tehnologii în dezvoltarea hidroagregatelor echipate cu turbine Francis de putere medie" - lucrare UCM Reșița.

Pe parcursul desfășurării forumului, delegații UCM group au avut contacte cu reprezentanții Hidroelectrica și Hidroserv prezenți la FOREN 2010, analizându-se noi oportunități de colaborare.

24 06 2010
trimite unui prieten