Tipărește

afaceri UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING, prezențele românești ale târgului HYDRO 2010 de la Lisabona


UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING au participat în perioada 27-29 septembrie, în calitate de expozanți, la târgul HYDRO 2010 organizat la Lisabona - Portugalia, fiind singurele prezențe românești la acest eveniment.

Cele două companii UCM group au fost reprezentate la HYDRO 2010 de o delegație formată din trei persoane: Sorin TOADER - Director Executiv HYDRO ENGINEERING, Ileana BORCHESCU - Șef Departament Vânzări și Marketing UCM Reșița și Florentin POP - Manager Proiect HYDRO ENGINEERING.

Participarea UCM group la acest târg a avut ca obiectiv principal promovarea produselor noastre pe piața internațională și stabilirea de noi contacte cu potențiali clienți. Pe parcursul celor trei zile ale manifestării au fost stabilite contacte în vederea unei colaborări viitoare cu firme străine interesate de ofertele companiilor reșițene.

De asemenea, în cadrul conferinței au avut loc sesiuni de comunicări dedicate diferitelor piețe regionale (Africa, Asia și America Latină), formatul din 2010 cuprinzând prezentări valoroase din punct de vedere tehnic pe o gamă largă de subiecte actuale.

06 10 2010
trimite unui prieten