Tipărește

sport Echipa de Viteză în Coastă UCM Reșița pe locul I la Brașov în "Memorialul Ludovic Balint"


După primele etape de la Brașov piloții reșițeni confirmă rezultatele din 2006

La finalul săptămânii trecute la Brașov s-au desfășurat primele două etape ale Campionatului Național de Viteza in Coasta reunite sub genericul "Memorialul Ludovic Balint". Piloții de la UCM Reșița au avut o comportare excelentă obținând rezultate meritorii în ambele etape de vineri 13 și duminică 15 aprilie.

Lucien Hora a obținut primele două victorii în Clasamentul General (Open) în Grupa H și la clasa H4, Eugen Peteanu pe un VW Golf III kit car a câștigat grupa A în ambele etape, Mircea Pădurean pe Mitsubishi EVO VI și-a surclasat concurenții la grupa N în prima etapă și a obținut poziția a III - a în etapa cu nr. 2. Duminică, la clasa Debutanți un alt pilot ucemerist Claudiu Ciucă a reușit să se situeze surprinzător pe locul I la prima apariție în Campionatul Național de Viteză în Coastă după ce vineri a obținut poziția secundă în urma unui alt reșițean, Christian Nistoran.

În Clasamentul General pe echipe UCM Reșița s-a clasat pe locul I. În Concursul de Viteză în Coastă - Brașov 2007, titlul "King of the Hill - cel mai bun timp din ambele etape", a fost obținut de pilotul Lucien Hora, cu 2 min. 38 sec. 854 s.

În perioada imediat următoare piloții echipei reșițene își vor pregăti materialul de concurs în încercarea reeditării rezultatelor de la Brașov.

17 04 2007
trimite unui prieten