Tipărește

sport U.C.M. Reşiţa - Numărul 1 în Campionatul de Viteză în Coastă


Echipa de automobilism a C.S. U.C.M. Reşiţa a participat, la Râşnov, în judeţul Braşov, la ultimele 2 etape rezervate Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

Eugen Peteanu la Rasnov

În urma disputării celor 2 etape din Valea Cetăţii (Râşnov) , Racing Team U.C.M. Reşiţa a încheiat sezonul pe primul loc în clasamentul pe echipe.

În clasamentul piloţilor, în etapa a XV-a, pilotul Lucien HORA a obţinut locul întâi, atât în grupa H cât şi la clasa H4, iar duminică a reuşit al doilea timp în grupa H şi la clasa H4. Liderul clasei H1, pilotul Mircea PĂDUREAN, a reconfirmat prin ocuparea primei poziţii atât în etapa a XV-a, cât şi în cea de-a XVI-a şi a fost secondat în ambele etape de Florin CIOCLODA. La clasa H2, Silviu CHIRA a ocupat în etapa a XV-a locul 4, iar în etapa a XVI-a locul 1.

Eugen PETEANU s-a clasat pe poziţia secundă, la grupa A, în ambele etape desfăşurate la Râşnov şi pe locul întâi la clasa A 2.

La finalul sezonului competiţional, sportivii Racing Team U.C.M. Reşiţa ocupă următoarele poziţii:


Eugen Peteanu la Rasnov
  • Lucien HORA - locul 3 în Clasamentul Open, locul 3 în grupa H şi la clasa H 4;
  • Mircea PĂDUREAN - locul 1 la clasa H 1 ;
  • Florin CIOCLODA - locul 2 la clasa H 1 ;
  • Silviu CHIRA - locul 2 la clasa H 2;
  • Eugen PETEANU - locul 2 la Grupa A şi locul 1 la clasa A 2.

Numele fostului pilot, Alexandru STOICAN, rămâne înscris, la finele Campionatului, în dreptul locului secund din clasamentul debutanţilor.

01 11 2005
trimite unui prieten