Tipărește

afaceri Am fost, suntem si vom fi - la FOREN!


Prezenta la lucrarile Forumului Regional al Energiei organizat de Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei, din doi in doi ani, se inscrie deja intr-o traditie a companiilor din Grupul de Firme UCM Resita implicate in domeniul energetic.

Aflate la a doua participare comuna, sub aceasta forma de Grup de Firme, companiile U.C.M. Resita S.A., HYDRO-ENGINEERING S.A. si UCM Energy S.R.L. vor fi prezente in cadrul expozitiei, organizate cu prilejul forumului, prin amenajarea unui stand comun.

In perioada 15 - 19 iunie 2008, reprezentanti ai companiilor mentionate vor promova produsele si ultimele solutii in domeniul hidroenergetic pe care Grupul de Firme UCM Resita le ofera celor interesati.

Pe parcursul manifestarii va fi organizata, de asemenea, si o masa rotunda in cadrul careia vor fi prezentate lucrarile elaborate de specialistii companiilor HYDRO-ENGINEERING S.A. si U.C.M. Resita S.A.

Sperand ca, si la aceasta editie, participarea sa fie incununata cu succes va vom tine la curent cu evolutia acesteia si, in acelasi timp, le uram succes colegilor nostri


02 06 2008
trimite unui prieten