Tipărește

tehnic UCM Reșița și HYDRO ENGINEERING omagiate la Piatra Neamț cu ocazia a „50 de ani de energie Bicaz - Hidrocentrala DIMITRIE LEONIDA Stejaru“


Hidroelectrica S.A. București și Sucursala Hidrocentrale "Bistrița" Piatra Neamț au organizat recent o serie de manifestări în contextul sărbătoririi a 50 de ani de la punerea în funcțiune a Sistemului Hidroenergetic Bicaz - Stejaru, ce se vor împlini la 1 octombrie.

La evenimente au fost invitați specialiștii "seniori" care și-au adus aportul la lucrările executate în diverse faze: proiectare, execuție, montaj, puneri în funcțiune, în perioada 1950 - 1966 precum și specialiștii care au contribuit la construirea de Hidrocentrale aval de Hidrocentrala "Dimitrie Leonida" de la Stejaru.

UCM group, din postura de furnizor de echipamente hidroenergetice, a participat la aceste evenimente cu o delegație formată din:

Adrian PREDA - Director Executiv UCM Reșița,
Cosmin URSONIU - Director Tehnic UCM Reșița,
Gheorghe STRĂIN - Consultant în Management din cadrul UCM Reșița,
Gheorghe NEGOMIREANU - Șef departament mașini electrice și instalații auxiliare HYDRO ENGINEERING
și
Tiberiu PETRICA - Șef serviciu mașini electrice din partea HYDRO ENGINEERING.

La eveniment au mai participat reprezentanți ai societăților Hidroelectrica Bucuresti, Sucursalele Hidrocentrale, reprezentanțele Hidroserv din țară, Trusturile Hidroconstrucția, Hidrotim Timișoara, SAEM București, ISPH București și ISPE București.

Cu această ocazie reprezentantul UCM group, Gheorghe STRĂIN, a primit din partea organizatorilor distincția "50 de ani de energie" ca semn de prețuire și gratitudine pentru însemnata contribuție la dezvoltarea Hidroenergeticii Românești.

webimage01---29-09-2010.jpg webimage02---29-09-2010.jpg webimage03---29-09-2010.jpg webimage04---29-09-2010.jpg webimage05---29-09-2010.jpg
29 09 2010
trimite unui prieten