Tipărește

afaceri UCM group în Top


UCM group a primit și în acest an recunoașterea faptului că este o componentă strategică a motorului de dezvoltare economică a județului Caraș-Severin.

Într-un cadru festiv, organizatorul Topului Firmelor din Caraș-Severin, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Caraș-Severin a premiat pentru efortul îndreptat constant spre performanță și eficiență, activitatea desfășurată în anul 2007 de mai multe firme din componența UCM group.

În cadrul secțiunii "Industria de mașini și echipamente" - Întreprinderi foarte mari, locul I a revenit companiei UCM Reșița SA.

În Topul Industriei metalurgice, a construcțiilor metalice și a produselor din metal pe anul 2007 în Caraș-Severin, UCM Turnate SRL Reșița a ocupat locul I.

UCM Reșița SA a primit din partea organizatorului Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Caraș-Severin și "Diploma de Excelență" pentru întreaga activitate din 2007.

La secțiunea "Producerea, transportul și distribuția energiei electrice, termice, a gazelor naturale și a apei" - Microîntreprinderi, UCM Energy SRL a ocupat prima poziție.

Locul I a revenit societății UCM Energy SRL și în cadrul "Top Profit România" pentru rezultatele obținute în anul 2007.

În cadrul Topului Național al Firmelor Private - "Top 2007" ediția a XVI-a, societatea MIBAROM Reșița SRL a ocupat locul VII la categoria "Fabricarea lagărelor, angrenajelor și organelor mecanice de transmisie".

18 12 2008
trimite unui prieten