Tipărește

sport PASCOTĂ din nou no.1 în Europa!


Pilotul UCM Reşiţa a reuşit o premieră pentru motociclismul din România şi a devenit pentru a doua oară campion european. De data aceasta în Campionatul UEM Cup


Ionel PASCOTĂ a demonstrat încă o dată ca este un pilot de super-clasă şi a devenit pentru a doua oară campion european. Performanţa extraordinară a pilotului UCM Reşiţa reprezintă o premieră în motociclismul din România. Dacă anul trecut pilotul ucemerist a devenit Campion European Alpae Adria, anul aceasta PASCOTĂ s-a impus într-o competiţie mult mai puternică: Campionatul European UEM Cup.

În cursa finală a competiţiei, cea de la Poznan din Polonia, pilotul Clubului Sportiv UCM Reşiţa a reuşit termine pe locul 4 şi cele 13 puncte obţinute i-au adus un total de 79 puncte cu care s-a clasat pe locul 1 şi a cucerit titlul continental.


PASCOTĂ a plecat la Poznan de pe a treia poziţie a grilei de start şi a făcut o cursă strategică excelentă. Deşi circuitul a fost udat de ploaie în ultimele 2 ture de pistă, multiplul campion bănăţean a reuşit în final să obţină punctele de care avea nevoie pentru a se încununa cu un nou titlu de campion european.

Ionel PASCOTĂ este şi anul acesta no.1 în Europa!

CLASAMENT FINAL UEM CUP 2008

1. - Ionel PASCOTĂ - ROMÂNIA - 79 puncte
2. - Loris VALJAN - CROAŢIA - 71 puncte
3. - Mattia RONCORONI - ITALIA - 64 puncte

22 09 2008
trimite unui prieten