Tipărește

tehnic Investiții în reparații și modernizări


Modernizări finalizate

In acestă toamnă s-au continuat actiunile de reparare si modernizare a grupurilor sociale și sanitare, precum și a acoperișurilor halelor. Printre lucrările finalizate se numară: grupurile sociale și sanitare ale turnătoriilor de oțel și fontă Mociur, grupurile sanitare ale secției Ebos, S500 si ale departamentelor IT, administrație (SME si SMG), atelier neutralizare (Secția Tratamente Termice) și spălătorul secției SMG.

Lucrările de reparare a acoperișurilor au fost deja finalizate la standul SMD, standul de revizie SMD și hala de imbuteliere a Fabricii de Oxigen.

Lucrari in curs de execuție

image

Pană la sfârșitul anului se vor mai realiza lucrări de reparare și modernizare la urmatoarele secții: S 570 - grup sanitar și social, S 500 (hala) - grup sanitar, S 570 (depozit) - grup sanitar, Sculărie - grup sanitar și social, S480 (MIBA) - grupuri sanitare și sociale, Forjă (atelierul de întreținere) - grup sanitar.

Până la jumatatea lunii octombrie vor fi definitivate lucrările de reparare a acoperișurilor secțiilor: SMD (grup social), SME 1 și Magazia Centrală, iar până la finele anului, cele ale: SME 2, Modelărie, TNM, TFM, TOM, Forjă, Ebos, MIBA, SNG, Stand SME 1, SME 1 - hala BC si Depozitul de Modele.

Sistemele de încălzire

Tot în acestă toamnă se desfășoară și o serie de revizii și modernizări ale sistemelor de încălzire. Vor fi executate revizii și probe de presiune la magistraturi, revizii și probe la cazanele de apă caldă - Câlnicel și ABC - precum și la cazanele ABUR. Lucrări de modernizare a sistemelor de încălzire se vor desfășura la secția M1 Câlnicel - unde vor fi montați radianți pe gaz metan și în clădirea Laboratoarelor, unde va fi instalată o centrală termică nouă.

Aceste lucrări de modernizare și renovare au ca ultim termen de realizare finele aunlui 2004. Ele vor fi urmate în anul urmator de alte acțiuni de aceeași natură.

11 10 2004
trimite unui prieten